Dating België

Dating scene in België

Hoewel dating onomkeerbaar is veranderd met de komst van nieuwe technologie, lijkt het erop dat een paar stereotypen voortleven. Zijn de datingsituaties van België veranderd? Het is moeilijk te zeggen. Maar zeker, een date is niet zo goedkoop als het ooit was toen het op de terugweg van de bar langs de taartkar slingerde.

België Dating

Heeft u problemen met het vinden van een date in België? Het zou geen kwaad om aan je openingszin te werken. Of upgrade je kledingkast. Of krijg een beter kapsel. Maar het kan ook zijn dat u zich in de verkeerde omgeving bevindt: als het gaat om het vinden van een datum en een geweldige plek om ze te nemen, zijn niet alle steden gelijk geschapen. Sommigen hebben om te beginnen niet veel afzonderlijke mensen; anderen hebben niet veel leuke bars of restaurants om je te vermaken en je date (als je die vindt).

MAAK DIRECT EEN GRATIS PARSHIP ACCOUNT AAN

België Dating Tips

Op de eerste paar afspraakjes met iemand is het normaal om veel vragen te stellen. Eén ding wil je echt vermijden, het is de vraag die je niet echt wilt teruggeven. “Eerst en vooral voelt het alsof je iets verbergt”, legt ze uit. “Het voelt ook erg onaangenaam als je iemand een vraag stelt, ze schoppen terug en vragen je dezelfde, en je weigert om het te beantwoorden. Het komt er als eenzijdig en oneerlijk uit. ”

Dus als je niet wilt praten over je jeugd, je baangeschiedenis, religie of politieke opvattingen, vraag je gewoon niet naar je date over deze onderwerpen – hoewel Andersen snel opmerkt dat het vroeg praten over deze dingen vaak is om jouw voordeel.

Maak een Power Play

“Een ‘power play’-zet zou zijn om eerst over jezelf te praten en dan terug te volleyballen, terwijl je je date dezelfde vraag stelt die je zojuist over jezelf hebt onthuld,” zegt ze.

Bijvoorbeeld, als je gescheiden bent, is het vrijwel onvermijdelijk dat je erover zult praten op de eerste paar datums. In plaats van te wachten tot ze je vragen over je relatiegeschiedenis, zegt Andersen dat je de hele situatie op zijn kop kunt zetten en het onderwerp kunt aansnijden voordat ze erom vragen.

Hier is hoe: “Wees de eerste om het te brengen met zoiets als: ‘Dus een beetje over mij. Ik was 10 jaar getrouwd. We zijn vrij jong getrouwd en achteraf had ik moeten wachten tot ik meer over mezelf te weten kwam. We hadden echt goede tijden, een mooi kind samen, en hoewel ik helemaal niet perfect ben, zal ik in mijn volgende relatie stappen met geweldige inzichten en wijsheid over wat een relatie geweldig maakt. Daar ben ik zo dankbaar voor. En jij dan? Beschouw je jezelf nu als een goede plek? ‘”

Sla vragen over het verleden over

Er is voldoende tijd om te leren over het verleden van een potentiële partner als je elkaar blijft zien, maar waar je in het begin om geeft, moet hun huidige en toekomstige zijn, zegt Andersen. Houd vragen en gesprekken zoveel mogelijk in de tegenwoordige en toekomende tijd, raadt ze aan.

“Je wilt nooit in het verleden ronddolen. Naar voren kijken nodigt je date uit om te projecteren en te praten over wat je samen wilt doen in de toekomst, in plaats van je te concentreren op het verleden – wat duidelijk niet samen was. ”

Blijf jezelf

De nummer een fout die je kunt maken op een datum? Jezelf verkeerd voorstellen, volgens Andersen.

Dat komt omdat het terug kan komen om je in de rij te bijten. “Om een ​​relatie te vinden, moet je eerlijk zijn over jezelf. Visualiseer een ui. Op de eerste date is het doel om een ​​laag of twee-maximum-over jezelf los te laten. Deel uw waarden, uw achtergrond die deze waarden heeft gevormd, en enkele van uw interesses. Nodig je date uit om hun waarden en passies in het leven te delen, “stelt ze.

Bij elke opeenvolgende datum pelt u nog een paar lagen weg. Het is niet dat je potentiële partners alles meteen over jezelf moet vertellen, maar meer dat authenticiteit eerder leidt tot een blijvend, blijvend partnerschap dan doen alsof je interesses of voorkeuren hebt hoef je niet echt alleen maar een nieuwe relatie te houden gaan.

Val niet in de “Ex” -val

“Je wilt nooit doldwarsgebied betreden door te praten over eerdere relaties na een korte byte van 45 seconden”, zegt ze. “Als je merkt dat je op deze glibberige helling komt, schop je jezelf onder de tafel, bijt je je tong en projecteer je meteen vooruit.”

Als je per ongeluk in dit onderwerp komt, kun je het als volgt omdraaien: “… en ze was slim en goedhartig, en ik kan je vertellen dat ze heel slim en extreem hartelijk zijn. Daar ben ik dankbaar voor dat ik je vanavond leer kennen. ‘

Breng het van het verleden naar het heden en ga dan ZO VLUG MOGELIJK verder met het volgende onderwerp.

Besteed meer aandacht aan gevoelens dan aan feiten

Natuurlijk, je hebt misschien een specifiek idee van wat je zoekt, maar in plaats van alleen je date’s baan te overwegen, waar ze zijn opgegroeid en wie hun favoriete auteur is, geef je meer gewicht aan hoe je je voelt als je met ze praat. “Focussen op feiten kan aanvoelen als een verhoor of een interview”, legt Andersen uit.

De sleutel hier is om te leren om je IQ in balans te brengen met je EQ. “Gebruik kleurrijke verhalen om over jezelf te vertellen. Nodig je date uit om je open te stellen door je bedachtzame en aangrijpende gesprek. Wees kwetsbaar en je bent goed op weg om een ​​zinvolle relatie te vinden, ”

Maak deze datingfouten niet

Dating België

Heb je ooit het gevoel gehad dat je veel fouten maakt als het gaat om daten? Ik weet dat ik zeker deed. Er zijn voortdurend fouten bij het stellen van de dag, zelfs als we ouder en wijzer zijn. Het goede ding is, als je eenmaal weet wat deze fouten zijn, kun je natuurlijk corrigeren en een ander pad nemen dat werkt. Ik ga de drie meest voorkomende datingfouten met u delen. Ik zie dat klanten elke dag ervoor zorgen dat ze alleen en ongehuwd blijven.

Verliefd worden op iemands potentieel

Heb je ooit iemand ontmoet waarvan je dacht dat het een goede vangst zou zijn als je maar een hand zou kunnen leggen om ze een beetje op te knappen? Weet waar ik het over heb?

De kans is groot dat je doet als je een vrouw bent, omdat vrouwen zijn ontworpen om te zoeken naar het potentieel in mensen. Maar verliefd worden op het potentieel van een man, maakt dat je faalt in het vinden van de relatie die je wilt, omdat mannen niet je fixer-up project willen zijn.

Een mannelijke vriend vertelde me dit verhaal over een vrouw met wie hij begon te daten. Hij nodigde haar uit bij hem thuis. Ze liep naar binnen en begon onmiddellijk het potentieel van zijn keuken in te schatten. Ze vertelde hem waarom hij het behang moest verwijderen, waar elk apparaat moest worden geplaatst zodat de keuken efficiënter zou zijn en hoe de kasten een nieuwe kleur zouden krijgen, zodat ze in stijl zouden zijn.

Wat ze met zijn keuken deed, is precies wat vrouwen de hele tijd voor mannen doen. Ze proberen van een man een betere versie van zichzelf te maken. Om de ware liefdesrelatie te krijgen die je dit jaar wilt, wil je vallen voor de echte persoon, niet voor hun potentieel.

Op zoek naar de heer / mevrouw perfect

Echtscheiding is moeilijk voor de ziel en het idee om een ​​andere relatiefout te maken, kan angstaanjagend zijn. Om uzelf te beschermen, gaat u onbewust op zoek naar de “perfecte” partner.

Na verloop van tijd wordt je lijst met kwaliteiten steeds langer en als de persoon zelfs maar één “must have quality” mist, maken ze geen enkele kans bij jou.

Op zoek naar Mr / mevrouw Perfect betekent dat je veilig speelt. Je bewaakt je hart, zodat je niet opnieuw gewond raakt.

Hier is een dateringsmantra die ik deel met mijn privéklanten en die ook perfect is voor jou: je zult oefenrelaties ervaren. Ja, je kunt onderweg gewond raken, maar je zult ook momenten van pure vreugde en gelukzaligheid hebben die je nooit zult ervaren als je je verschuilt achter de jacht naar de perfecte partner.

Onmiddellijke chemie

Ooit ervaring hete chemie met een date? Het voelt geweldig goed, zoals het hoort, omdat je Oxytocine, het bindhormoon, vrijgeeft.

Het probleem met dit soort chemie is dat je snel de slaapkamer in gaat en een oogje dichtknijpt voor de fouten van een man. Je zou samen kunnen intrekken of je bent verloofd binnen maanden na elkaar zonder echt veel over deze persoon te weten, behalve dat de seks heet is.

Vaak zijn tweede huwelijken gebaseerd op dit soort chemie en de reden dat ze over zijn in een oogwenk is omdat een vriendschap buiten de vergelijking werd gelaten.

De beste chemie is er een die traag verbrandt omdat het duurzaam is. Soms verschijnt het misschien pas op de derde of vierde datum.

Ik herinner me dat ik op drie dates met een man ging. Ik voelde niets, zelfs geen vonkje. Op de vierde dag reikte hij over de tafel om mijn gezicht aan te raken en plotseling schopte de chemie en aantrekkingskracht.

Misschien waren we in onze jeugd slimmer dan we dachten. We waren niet op zoek naar onmiddellijke chemie. We hadden het gewoon leuk om samen te lachen, te spelen en elkaar te leren kennen. Het kan de moeite waard zijn om het opnieuw te proberen op dit moment in je leven.

Je zou kunnen merken dat een langzame verbranding een hete sizzle wordt op basis van de totale verbinding die je maakt versus alleen een verbinding op basis van chemie.

Online dating België

Koppels die verbonden waren via het internet zouden nerveus lachen en mompelen iets over “ontmoeten in een bar”. Niet langer. Vandaag is het goed voor ongeveer een op de vijf nieuwe relaties en een op de zes huwelijken. De meeste mensen kennen nu iemand die hun partner online heeft ontmoet – en het stigma is verdwenen.

Als daten een spel is, is online daten een strategisch spel. Stuur iemand een bericht ‘he’ en je wordt waarschijnlijk genegeerd. Stuur de verkeerde emoji – of blijkbaar helemaal als je een man bent – en je bent zo goed als weg.

Het protocol kan ontmoedigend zijn, vooral voor iemand die nieuw is in het spel. Met het begin van een nieuw jaar dachten we dat er geen betere tijd was om online datingexperts om tips voor succes te vragen.

Volgens Lauren O’Reilly van OKCupid hebben mensen de neiging relaties te beëindigen die de feestdagen ingaan en in het nieuwe jaar nieuw willen beginnen.

“Iedereen begint de resolutie van hun nieuwe jaar, en vaak is het: ga online of ga meer uit, proactieve dingen om iemand echt te ontmoeten”, zei Jess McCann, auteur van  You Lost Him at Hello: From Dating to ‘I Do’ .

Wees oprecht

Kijk naar het profiel van een dater en schrijf ze over iets specifieks, zodat ze weten dat je niet zomaar willekeurige regels weggooit voor elke persoon die op de app staat, suggereert McCann. “Als ze zeggen dat ze een fijnproever zijn, sla ze dan in” dus ik zie dat je een fijnproever bent, wat is het beste Mexicaanse restaurant in de stad? “, Zei McCann.

Geef ze iets om mee te werken

Het starten van een gesprek met een vraag werkt het beste. Maar zeg meer dan: “Hé, wat is er?”, Wat de druk op de ander oplegt om iets te bedenken om over te praten. Moedig een wedstrijd aan om te antwoorden door ze materiaal te geven.

“Je kunt iets zeggen als ‘Katy Perry of Taylor Swift?’ of een leuke openingszin met twee keuzes die je een beetje een idee geeft van wie ze zijn, “zei McCann.

Zich onverschillig voordoen

Mensen neigen naar braaksel precies waar ze naar op zoek zijn in hun bios: een levenspartner of iemand om ’s nachts mee te knuffelen. Less is more, waarschuwt Laurie Davis, chief executive van eFlirt, een online dating-adviesbureau.

“Je zou dat nooit tegen iemand zeggen als je hem voor het eerst ontmoet in een bar, dus zeg dat ook niet online,” zei ze. Houd het licht en eenvoudig, en wees nooit negatief. Vermelding van wat je niet wilt in een relatie is “je er alleen maar koud uit laten zien”, voegt ze eraan toe.

MAAK DIRECT EEN GRATIS PARSHIP ACCOUNT AAN